maandag 5 maart 2012

bloggen, en nu?

Zo, ik heb een blog. En dat spreek je uit met een Hollandse g. En hoera, ik merk direct dat hier ook een spellingcontrole opzit want als ik me enigszins als schrijver wil profileren, dan liefst foutloos!

En nu?

Ik kan wel een leuk stukje schrijven, of een niet-leuk stukje, maar wie leest dat? Rijst onmiddellijk daar achteraan de vraag: wat heb ik eigenlijk te melden? Voor een schrijver een verlammende gedachte. Ik ben docent creatief schrijven en dat schept hoge verwachtingen en niet in laatste instantie bij mezelf.
www.zinnenenzo.nl is de site waarop ik al braaf aankondig wat ik aan schrijfactiviteiten heb gedaan en wat ik nu en in de toekomst organiseer. Daar hoef ik hier dus niet óók nog eens een keer de aandacht voor te vragen.

Dus?

Dus ga ik op dit blog met enige regelmatig (ha ha alweer een slag om de arm, irma) een verhaal, gedicht of ander schrijfsel van mezelf plaatsen. Voor wie het lezen wil en ook om eens te horen wat een ander er van vindt. Dus schroom niet om commentaar te geven!

Enfin,

Ik ga eerst maar eens kijken hoe dit eruit gaat zien. Het is een proefballonnetje dat hopelijk met de wind mee zijn weg gaat vinden.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Irma,

  Je bent de eerste blogger die ik ga volgen. Kom maar op met je verhalen! Ben benieuwd!!

  Groetjes Beppie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Irma, wat een goed idee; een digitale schop onder je kont om regelmatig te gaan schrijven! Bij mij werkt het in elk geval prima, zo'n blog. Het idee alleen al dat er mensen kunnen meekijken zorgt er de laatste tijd voor dat ik elke dag een tekeningetje maak (of in elk geval eraan denk ;-))
  Heel toevallig kreeg ik vorige week vrijdag via mijn blog een digitale Award. Ik mag er nog eentje doorgeven. Zin in? Hij staat hier http://www.tinekelemmens.blogspot.com/2012/03/een-award.html
  Goeie toch: net begonnen en nu al een Award :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je uitdaging Irma!

  Groeten Edwin www.levensloopboek.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Irma.....
  wat herken ik mezelf in je zin... wat heb ik nou te melden...
  terwijl ik best weet dat dat toch een heleboel kan zijn....
  Ik heb sinds een week mn eigen website.. nee niet met woorden maar beelden.... www.foto-essenza.nl..... en die woorden... ga ik deze week erbij zetten.... dit is dan mij stok achter de deur.. schop onder mn.... etc...... tot dinsdag bij JukeBox...
  groetjes
  Roos

  BeantwoordenVerwijderen